bromfietsenshow

Schoonhoven 27 april 2020

I.V.M. De Coronacrisis gaat deze dag niet door

Ook dit jaar weer een brommershow op het Doeleplein , ik denk wel dat er mensen zijn die dit lezen en zeggen “hallo weer brommers!” Ja dat klopt want deze show word heel erg gewaardeerd. Steeds meer deelnemers, maar ook bezoekers weten Schoonhoven te vinden. Er is ieder jaar een ander aanbod van mooie oude bromfietsen, zeker de oude Nederlandse brommer is sterk in opkomst en die zien wij graag op onze brommershow! Dan hoor je leuke verhalen van die had mijn vader vroeger ook en hij is er iedere dag mee naar zijn werk gegaan, of hier zijn we vroeger mee op vakantie geweest en tal van andere spontane reacties. Veelal afgesloten met de woorden “had ik hem maar nooit weggedaan!”
En dat is het hem juist, de mensen willen graag bezig zijn een oude auto restaureren kost een zak met geld, maar een oude brommer opknappen is minder kostbaar en het is leuk om met een groepje een ritje te rijden. Kortom het geeft ontspanning en is leerzaam , en je ontmoet weer eens andere gezichten.
Wat ons ook opvalt, er komen steeds meer kijkers. Die komen met het gezin naar Schoonhoven moeder de vrouw loopt gezellig in de binnenstad op de rommelmarkt met de kinderen , en vader komt bij onze brommers kijken en geniet van al dat moois wat er staat .
Ook de inwendige mens word niet vergeten, er is een gezellige catering voor een hapje en een drankje, dus echt genieten op onze brommershow!!
Ook doen we iets aan het milieu, we vragen de bezoeker die zich melden om schone olie door de benzine te doen want er zijn momenteel oliën te krijgen die minder uitstoot van vieze gassen geven dus we gaan er weer voor om iets mooi neer te zetten op Koningsdag en dit alles doen in goede samenwerking van oranje boven .

Groet organisatie brommershow 27 April Schoonhoven .

Koningsdag2018-5844

Koningsdag2018-5861

 

Comments are closed.